x 

 

A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár a bruttó vételár, amely tartalmazza az ÁFA-t.

Webáruházunk használatának egyetlen feltétele, a regisztrációs folyamat során hiánytalanul kitöltött űrlap.

A regisztrációt követően a rendszerünk egy e-mailben jelzi Önnek, hogy a regisztráció sikeres volt. Az aktivációt követően bármikor beléphet webáruházunkba a regisztráció során megadott e-mail címével és jelszavával.

Webáruházunk a megrendeléseket 00:00-24:00 óráig fogadja és munkanapokon 08:00 és 16:00 között dolgozza fel.

Webáruházunkban nincs minimális rendelési kötelezettség, a szállítást a GLS Futárszolgálat végzi. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.

30000Ft értékhatár felett a szállítás ingyenes, alatta 1980Ft.

Ha valamelyik megrendelt termék nincs raktáron, munkatársunk kapcsolatba lép Önnel további egyeztetések végett. (Ezért is fontos, hogy olyan telefonszámot adjon meg, ahol mindig elérhető!)

Az árváltoztatás jogát minden esetben fenntartjuk! Az esetleges árváltozásról minden esetben értesítjük a megrendelőt.

 

Rendelési folyamat:

Kérjük, pontos szállítási címet adjon meg!

Irányítószám, város, utca, házszám, lépcsőház, emelet, ajtó, napközben elérhető telefonszám.

A futárszolgálat vagy az elégtelen címzés hibájából felmerülő kézbesítési problémákért felelősséget nem vállalunk!

Természetesen lehetőség van eltérő kézbesítési és számlázási cím megadására is, ha Ön más címre rendelte a csomagját, mint amilyen számlázási címet szeretne a számláján. Ebben az esetben a számlát a számlázási címre állítjuk ki, a csomagot pedig a szállítási címre postázzuk.

Rendelést csak pontosan, részletesen (név, lakcím, telefonszám, stb.) kitöltött regisztráció után fogadunk el!

A webáruházban található termékek rendszerint mindig vannak raktáron, de kivételes esetben előfordulhat, hogy valami elfogy. Amennyiben Ön olyan terméket rendel, ami nincs raktáron, rövid időn belül megkeressük Önt e-mailben, vagy telefonon és tájékoztatjuk a lehetséges alternatívákkal kapcsolatban. Ilyenkor Ön dönti el, hogy vár a termékre, vagy elfogadja a munkatársunk által ajánlott helyettesítő cikket. Természetesen arra is van lehetősége, hogy lemondja a rendelését, amennyiben ilyen döntést hoz.

Termékeink nagy része (kézzel festett dekorációs tárgyak, természetes alapanyagokat tartalmazó koszorúk) kézzel készülnek, ezért nincs két teljesen egyforma darab. Előfordulhat, hogy a képen látható termék és a kiszállított termék között némi eltérés tapasztalható. A képen látható termékek illusztrációnak minősülnek.

Ajánlataink kötelezettség nélküliek, de az áru megrendelésével a vevő kötelező érvénnyel nyilatkozza, hogy az árut megvásárolja, így azt átveszi!

 

Tájékoztatási kötelezettség:

A vásárló köteles rendeléskor (regisztrációnál) valós adatokat megadni!

Bármely adat hiányos, vagy valótlan, akkor a rendelést töröljük!

Ha a vásárló adatai (neve, címe, e-mail címe, telefonszáma stb.) megváltoznak, köteles a változást kitölteni azt a webáruházon belül a személyes beállításoknál!

Ha a vásárló elmulasztja a tájékoztatást, vagy eleve hamis adatokat közöl, (pl. hibás e-mailt, szállítási címet, vagy nem elérhető telefonszámot ad meg) a Dubex Kft a szerződéstől minden visszajelzés nélkül visszaléphet!

 

Szállítási feltételek:

A megrendeléseket a GLS segítségével, Magyarország egész területére utánvétellel szállítjuk ki. A GLS kizárólag munkanapokon 8-18óra között szállít, ezért kérjük olyan szállítási címet adjanak meg, ahol napközben át tudják venni a csomagot! Ha mégsem tudják a csomagot átadni, akkor a Posta hagy Önnek egy értesítőt.

A szállítás az egész ország területére lehetséges és a szállítást a GLS végzi, így a szállítási határidőre, és a tartalom épségéért garanciát nem vállalunk!

Nem tekinthető hibának, megtérítendőnek a kívülálló okokból bekövetkező szállítási nehézségek (megváltozott hatósági engedélyek, internet üzemzavar, más jellegű üzemzavar, sztrájk stb.). Áruátvétel után darabszám, vagy sérülés miatti reklamációt, ill. csereigényt utólag elfogadni nem tudunk!

 

Fizetési feltételek:

Lehetséges előre utalással fietni, megrendelését leadja, majd kolegánk ellenörzi, hogy mindent tudunk adni a rendelésből ezt követően, emailben kap egy számlát, ami alapján át tudja utalni.

Lehetőség van azonnali kártyás fizetésre amit az OTP Bank oldala keresztül működik.

Utánvétes fietés esetén a szállításkor, az áru átvételekor kell fizetni!  Ennek a szállítási költségen felül plussz díja van 1000Ft. A megrendelt árukat a GLS utánvétel formában rendezi a megrendelővel. Ha az áru átvevője nem teljesíti azonnal a követelést, akkor a szállító nem köteles az árut átadni. Ebben az esetben a Dubex Kft tárgybéli felmerült költségeit (szállítás, csomagolás, stb.), mint kárigényt a megrendelő köteles megtéríteni!

 

Garancia, jótállás, szavatosság:

Reklamáció csak számla ellenében lehetséges!

Vevő nyilatkozik, hogy a termékek tulajdonságait, tárolási-, felhasználási- és biztonsági előírásait, valamint azok garanciális feltételeit ismeri, és tudomásul veszi, tudja a garancia azon korlátozását, hogy az áruk cseréjére csak alapos és megindokolt minőségi kifogás okán kerülhet sor. A cserélendő terméknek érintetlennek, épnek, sérülésmentesnek, tisztának és eredeti csomagolásúnak kell lennie!

Akciós termékekre nem vonatkozik a visszavásárlási lehetőség, sem a cseregarancia!

A visszaküldés összes költségei minden esetben a Vevőt terheli!

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg:

vevőszolgálatunkat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

 

Az elállás joga:

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

(1) A fogyasztó a szerződéstől tizennégy munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Ez kizárólag természetes személyre vonatkozik, cégek, vállalkozásokra nem vonatkozik!

(2) A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve, hogy a gazdálkodó szervezet a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének eleget tett.

(3) Ha a gazdálkodó szervezet nem tesz eleget a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének, a fogyasztó az elállás jogát az áru átvételének napjától, szolgáltatás nyújtása esetében pedig a szerződés megkötésének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja.

(4) Ha a 3. § szerinti tájékoztatásra a (3) bekezdésben meghatározott három hónapon belül sor kerül, a fogyasztó számára az elállásra nyitva álló nyolc munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta.

(5) A gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.

A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

 

Tulajdonra vonatkozó fenntartások:

Az általunk szállított összes árura vonatkozó tulajdonjogot mindaddig fenntartjuk, amíg a megrendelő (felhasználó) vagy az, aki az árut átveszi, az összes fizetési feltételt nem teljesíti!

Szerzői jog: MINDEN JOG FENNTARTVA!

Weboldalunkon szereplő valamennyi márkajel védett. Weboldalunk teljes egésze (szövegek, képek, hanganyagok, grafikák, animációk, videók) szerzői jogvédelem alá esnek, így tartalmát, képeit, logóit kereskedelmi célokra másolni, módosítani, terjeszteni TILOS!

 

Illetékes bíróság:

A jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a Ptk. előírásai az irányadóak.

A vitás kérdések eldöntésére kizárólag a Pest Megyei Bíróság illetékes!

 

Elfogadás:

Vásárló kijelenti, hogy jelen "Üzleti Feltételek"-et rendelés előtt alaposan tanulmányozta, elolvasta, megértette, így az abban foglaltak akaratával mindenben megegyeznek!

 

Az oldalakon szereplő összes kép és azok használati joga a Dubex Kft tulajdona, tehát azok másolása, sokszorosítása szigorúan tilos.

A képek jogtalan használata jogi következményeket von maga után.

Kapcsolat

Ünnepidekoráció.hu Webáruház

Üzemeltető: Dubex Kft.
2081 Piliscsaba Garancsi út 43.
Adószám: HU12059544
e-mail: info@unnepidekoracio.hu
Telefon: 06 1 213-7103 (H-P 8-11-ig)